RODITELJSKI SASTANAK za novoupisanu djecu održat će se u dolje navedenom terminu u sljedećim objektima:

  1. U POLIČNIKU – 31. 8. 2023. godine četvrtak u 15:00 sati (za svu novoupisanu djecu koja su primljena u vrtiće u Poličniku) roditeljski sastanak održat će se u područnom objektu „Zvončica“, Ul. dr. Franje Tuđmana 62., 23241 Poličnik.
  2. U BRIŠEVU – 31. 8. 2023. godine četvrtak u 17:00 sati (za svu novoupisanu djecu koja su primljena u vrtić u Murvici/Briševu) u područnom objekt Murvica- Briševo, Ul. dr. Franje Tuđmana 2., 23000 Murvica.
  • na prvom informativnom roditeljskom sastanku roditelji će biti upoznati s radom vrtića, pravima i dužnostima korisnika usluga dječjeg vrtića te saznati nešto o adaptaciji (prilagodbi) djece na vrtić.
  • Roditelji će na sastanku također ispuniti i Obrazac za inicijalni upitnik, čiji je cilj upoznavanje psihofizičkog razvoja djeteta na temelju procjena roditelja/skrbnika kao i priložene dokumentacije kako bi se olakšao boravak djeteta u skupini kao i njegova prilagodba na vrtić.
  • Uz inicijalni upitnik roditelji će ispuniti i suglasnost o odvođenju/dovođenju djeteta u vrtić.
  • Potpisivanje Ugovora o ostvarivanju redovitog programa predškolskog odgoja djeteta za djecu primljenu u Dječji vrtić „Zvončić“, obavljat će se od 4.-7. rujna 2023. godine.

Ugovor potpisuju oba roditelja. Ukoliko se roditelji ne odazovu na navedeni sastanak i ne potpišu Ugovor u navedenom roku smatrat će se da su odustali od upisa djeteta u Dječji vrtić te će na njihovo mjesto biti primljeno dijete s liste čekanja.

Veselimo se budućoj suradnji. Stručni tim Dječjeg vrtića „Zvončić“.