POČETAK NOVE PEDAGOŠKE GODINE 2020/21. U NAŠEM VRTIĆU

Ulazimo u novu pedagošku godinu, vjerujem ne na onakav način kakav smo svi skupa očekivali da će biti.
Naš novi početak je uvijek sam po sebi izazov , kako za nas djelatnike, tako i za Vas roditelje , a naročito za djecu koja će po prvi puta pohađati vrtić.

Svim našim dosadašnjim korisnicima želimo sretan i zdrav povratak u veselo – njima poznato vrtićko okruženje, a našim novim prijateljima koji nam dolaze po prvi puta želimo srdačnu dobrodošlicu .
Nadamo se da će okruženje koje su pripremili vrijedni odgojitelji razbuditi i razbuktati njihovu maštu i potaknuti ih da ostanu veseli sa svojim novim prijateljima.

Vas dragi roditelji molimo da do kraja tjedna pratite našu web stranicu na kojoj će se objaviti termini za dolazak novoupisane djece po rasporedu koji moramo poštovati kako bi se pridržavali Uputa izdanih od strane nadležnih tijela vezano za epidemiju Korona virusa.

Isto tako Vas molimo da iste proučite cjelokupne Upute – koje također možete naći na našoj web stranici i na stranicama HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU 01.RUJNA 2020 GODINE

Za sve informacije i potrebe molimo Vas obratite nam se s povjerenjem na E-mail adresu: d.v.zvoncic@zd.t-com.hr ili na broj telefona:

023/ 354-193- matični objekt Poličnik
023/ 271-420 – područni objekt Murvica- Briševo
023/ 316-827 – područni objekt Zvončica

Zaposlenici Dječjeg vrtića Zvončić Poličnik!!

#ostanitezdraviiodgovorni