RODITELJSKI SASTANCI za sve roditelje novoupisane djece održavat će se određenim datumima u područnom objektu Zvončica u poslijepodnevnom terminu u 17.00 sati. Roditeljske sastanke provodit će pedagoginja vrtića a o terminu dolaska biti ćete obaviješteni ranije telefonskim putem. Zbog velikog broja novoupisane djece održavat će se više roditeljskih sastanaka sa manjim brojem roditelja kako bi ispoštovali navedena mjerila. Roditelji će u vrtić ulaziti na sporedni ulaz sa glavne ceste (odmah ispred ulaza u općinu). Roditelji su dužni ponijeti jednu kemijsku olovku, masku i pridržavati se svih propisanih mjera.

  • roditelji će na sastanku ispunjavati OBRAZAC ZA INICIJALNI upitnik, čiji je cilj upoznavanje psihofizičkog razvoja djeteta na temelju procjena roditelja/skrbnika i priložene dokumentacije, kako bi se olakšao boravak djeteta u skupini kao i njegova prilagodba na vrtić.
  • Uz inicijalni upitnik roditelji će ispuniti i SUGLASNOST O ODVOĐENJU/DOVOĐENJU djeteta u vrtić.
  • Osim toga roditelji će biti upoznati i s PRAVIMA I DUŽNOSTIMA korisnika usluga dječjeg vrtića te saznati nešto o ADAPTACIJI (prilagodbi) djece na vrtić i kako im mogu pomoći da ista prođe što lakše.

Dragi roditelji, polaskom Vašeg djeteta u dječji vrtić, postajemo suradnici u odgoju djece. Naša suradnja je bitan preduvjet i za uspješan razvoj Vašeg djeteta. Zato već dulji niz godina ulažemo veliki trud i profesionalno znanje kako bismo stvorili sigurno i poticajno okruženje za cjelovit razvoj djece i vjerujemo kako ćemo i tijekom ove pedagoške godine kvalitetnno surađivati i učiti na obostrano zadovoljstvo i radost Vaše i naše djece.

Pedagoginja

Andrijana Lončar Surić, prof.

20170828_080836