OBAVIJEST o početku nove pedagoške 2019./20. godine

Poštovani roditelji,

nova pedagoška godina započinje u ponedjeljak 2. rujna 2019. godine i završava 31. kolovoza 2020. godine.

Dječji vrtić „Zvončić“ započet će ovu novu pedagošku godinu sa sedam odgojnih skupina. Organizacija rada temelji se na  cjelodnevnom programu s početkom od 6:30 do 16:30 sati.

Odgojno-obrazovni rad provodit će se sukladno Godišnjem planu i programu ustanove i Kurikulumu vrtića.  Rad s djecom biti  će prilagođen njihovim razvojnim potrebama kako bi stvorili dobre uvjete za optimalan rast i razvoj svakog djeteta.

Na samom početku bučne pedagoške godine radit će se svim snagama na što bezbolnijoj prilagodbi naše novoupisane djece, koja po prvi puta napuštaju svoje obiteljsko okruženje i veći dio dana provode u vrtiću. Polaskom djeteta u vrtić, roditelji i odgojitelji postaju suradnici na zajedničkom zadatku skrbi, njege, odgoja i obrazovanja djeteta. Stoga se  iskreno i ove godine veselimo suradnji s vama roditeljima kroz zajedničke aktivnosti, radionice i roditeljske sastanke. Vaše  uključivanje u odgojno obrazovni rad i kvalitetna komunikacija sa odgojiteljima (individualni razgovori i komunikacijski roditeljski sastanci) od velikog su značaja za cjelokupan rad našeg vrtića.

Ovom prilikom, svima Vama i Vašoj djeci želimo uspješan početak nove pedagoške godine u ime našeg osnivača – općine Poličnik i u ime svih djelatnika dječjeg vrtića „Zvončić“!

Ravnateljica:

Marijana Barić