Dragi roditelji ponovno smo u najljepšem mjesecu u godini. I ove godine pripremili smo za Vas i djecu bogate programe i sadržaje s aktivnostima kojima već tradicionalno obilježavamo dolazak Božića. Očekujemo kako ćete i ove godine prsustvovati u našim radionicama i predstavama vrtića, kako bi sa svojom djecom proveli nezaboravne trenutke uz druženje, pjesmu i veselje. Upravo na ovaj način kroz zajednička druženja, upotpunjuje se božićni ugođaj i tada vrtić postaje mjesto gdje se djetetu nalaze njegovi najmiliji te se ono onda osjeća kao kod kuće.

  1. 6. 12. četvrtak – Prosinac uvijek svečano započinjemo sa dolaskom SV. NIKOLE koji će najprije posjetiti i darovati prigodnim slatkim poklon paketima djecu u Poličniku u 9:30 ujutro, a zatim u 11:00 sati odlazi u Briševo gdje će ga također nestrpljivo dočekati.
  1. KREATIVNE BOŽIĆNE RADIONICE roditelja i djece, te prigodne priredbe djece rezervirane su za tjedan poslije, a održat će se prema objektima u sljedećim terminima:
  • 11. 12. utorak s početkom u 15:00 sati u područnom objektu „Zvončica“ u Poličniku (starija skupina) (predškola u četvrtak  13.12. u 15:30 sati)
  • 12. 12. srijeda s početkom u 15:00 sati u matičnom objektu u Poličniku (jaslice & srednja skupina)
  • 13. 12. četvrtak s početkom u 16:30 sati u područnom objektu Murvica/Briševo (jaslice & starija skupina & predškola)
  1. 21. 12. petak BOŽIĆNO DARIVANJE DJECE I KAZALIŠNA PREDSTAVA, održat će se u zgradi Općine Poličnik u Općinskoj vijećnici s početkom u 17:00 sati. Općina Poličnik osigurala je sredstva s kojima će svako dijete koje je upisano u vrtić dobiti bogati poklon paket koje će nakon predstave Kazališta lutaka Zadar pod nazivom „Betlehemska ovčica“ uručiti djeci glavom i bradom pravi Djed Božićnjak! Iskreno se radujemo Vašem dolasku i kako bi svojom prisutnosti obogatili ovo vrijeme isčekivanja Božića.

Ovom prilikom zahvaljujemo se i našem osnivaču koji je izdvojio sredstva kako bi se ovaj program mogao organizirati i ono najvažnije, razveseliti svu našu djecu u vrtićima.

 Vaš odgojiteljski tim D.v. „Zvončić“