Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da nova pedagoška godina 2021./22.  započinje u srijedu 01. rujna 2021. godine. S radom započinju matični i područni objekt „Zvončica“ u Poličniku. Za sve DOSADAŠNJE korisnike našeg vrtića, osiguran je smještaj u navedenim objektima. Djeca su raspoređena po odgojnim skupinama sukladno pedagoškim standardima i kronološkoj dobi djeteta. U matičnom objektu formirana je jaslička i srednja mješovita skupina, dok je u područnom objektu „Zvončica“ formirana starija mješovita i predškolska skupina. Djeci rođenoj u godini 2019., 2018. i 2017. osiguran je smještaj u MATIČNOM OBJEKTU U POLIČNIKU, dok je djeci rođenoj u 2016. i 2015. godini osiguran smještaj u PODRUČNOM OBJKETU „ZVONČICA“ u Poličniku.

Napominjemo da su ovim rasporedom popunjeni kapaciteti oba objekta te da će sva NOVOUPISANA djeca iz upisnog roka u svibnju 2021. godine, krenuti u programe vrtića sukladno Odluci o upisu djece, u kojoj je navedeno kako sva novoupisana djeca počinju koristiti usluge tek nakon završetka rekonstrukcije područnog objekta u Murvici/Briševo, kad će se nanovo formirati nove odgojne skupine djece. Roditelji novoupisane djece, biti će obaviješteni o terminima za inicijalne razgovore u narednom razdoblju, gdje će dobiti sve potrebne informacije prije upisa djeteta u vrtić.

S početkom nove pedagoške godine nastavljamo se pridržavati dosadašnjih uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 izdanih od strane nadležnih tijela.

Svim roditelima i njihovoj djeci želimo sretan i radostan početak nove pedagoške godine.

Ravnateljica

Marijana Barić