Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da nova pedagoška godina 2023./24.  započinje u PONEDJELJAK 04. rujna 2023. godine.

Tog dana s radom započinje i matični i područni objekt „Zvončica“ u Poličniku. 

Djeca su raspoređena po odgojnim skupinama sukladno pedagoškim standardima i kronološkoj dobi djeteta.

  • U MATIČNOM OBJEKTU nalazi se jaslička i srednja mješovita skupina (djeca rođena u 2021., 2020. i 2019. godini)
  • U PODRUČNOM OBJEKTU „ZVONČICA“ nalazi se starija mješovita i predškolska skupina (djeca rođena u 2018. i 2017. godini).
  • U BRIŠEVUsva novoupisana djeca raspoređena su prema dobi u PET odgojnih skupina u vrtiću. Na ulazu u sve sobe dnevnog boravka biti će naveden popis djece iz pripadajuće skupine.

Prije samog početka pedagoške godine svi roditelji NOVOUPISANE djece dužni su se odazvati na prvi roditeljski sastanak ( http://www.dv-zvoncic.hr/obavijest-o-sastanku-za-roditelje-novoupisane-djece/ ).

Na našoj stranici također možete pročitati članak o adaptaciji (prilagodbi) djeteta na vrtić kao i sve vezano o pravima i dužnostima roditelja korisnika usluga dječjeg vrtića.

Suradnja obitelji i Vrtića vrlo je važan preduvjet kvalitetnog razvoja i odgoja djeteta. Profesionalna uloga odgojitelja i uloga roditelja uvelike su slične. Polaskom djeteta u Vrtić roditelji i odgojitelji postaju suradnici na zajedničkom zadatku skrbi, njege, odgoja i obrazovanja djeteta.

Zbog toga je važno da odgojitelji i roditelji često razgovaraju i u međusobnu suradnju ulažu izuzetno mnogo povjerenja, otvorenosti, tolerancije, objektivnosti i spremnosti za uvažavanje, učenje i razmjenu informacija o djetetu.

Svim roditeljima i našoj djeci želimo ugodan početak nove pedagoške 2023./24. godine!

Odgojno obrazovni tim Dječjeg vrtića „Zvončić“