OBAVIJEST ZA RODITELJE O POČETKU RADA Dječjeg vrtića ZVONČIĆ

upute

 

Nakon privremene obustave rada uslijed epidemije virusom COVID-19, Dječji vrtić „Zvončić“ Poličnik  s danom 11.05.2020. god nastavlja rad uz pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, te preporuka izdanim od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja od 06.05.2020 god.  Radi zaštite zdravlja djece i njihovih obitelji, dječji vrtić će raditi u uvjetima prilagođenim uputama HZJZ-a., te je ustanova poduzela  sve za prilagodbu novonastaloj situaciji.

Vrtić će biti otvoren od 6.30 – 16.30 sati svakim radnim danom od ponedjeljka do petka.

  • prije uključivanja u vrtić roditelj potpisuje izjavu o nužnosti smještaja djeteta u ustanovu ( dokument/izjavu  dostaviti u vrtić mailom  ili predati dežurnom odgojitelju)
  • formirane skupine mogu imati maksimalno 9 djece
  • roditelji ne ulaze u vrtić, nego čekaju ispred ulaza poštivajući socijalnu distancu 2 m ( molimo za strpljenje prvih dana )
  • predaju dijete zaposleniku vrtića na ulaznim vratima
  • obavezno svako jutro prije polaska u vrtić svom djetetu izmjerite tjelesnu temperaturu, te u slučaju povišene temperature ne dovodite dijete u vrtić, već se javite telefonom u ustanovu  i  izabranom pedijatru.
  • obavezno donijeti ruksak s dodatnom presvlakom
  • preporuča se javiti odgojitelju satnicu boravka djeteta (od kada do kada)

Ovim putem molimo sve roditelje/skrbnike da se strogo pridržavaju propisanih uputa

Upute HZJZ-a i Preporuke  Ministarstva izdane su na razdoblje od 11.05.2020 do 24.05.2020 god, te se do tada nadamo  boljoj epidemiološkoj situaciju i povratku djece u naše vrtiće .

Roditelji koji su zainteresirani za nastavak korištenja usluga u drugom turnusu od 25.svibnja 2020 god  slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vam pružiti sve informacije koje su od  vašeg interesa.

S poštovanjem,

Marijana Barić, ravnateljica