Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da nova pedagoška godina 2022./23.  započinje u četvrtak 01. rujna 2022. godine. S radom započinju matični i područni objekt „Zvončica“ u Poličniku.  Djeca su raspoređena po odgojnim skupinama sukladno pedagoškim standardima i kronološkoj dobi djeteta. U matičnom objektu formirana je jaslička i srednja mješovita skupina, dok je u područnom objektu „Zvončica“ formirana starija mješovita i predškolska skupina.

Djeca rođena u godini 2021., 2020., 2019. i 2018 (novoupisana djeca) smještena su u odgojnim skupinama u MATIČNOM OBJEKTU U POLIČNIKU, dok je djeci rođenoj u 2018 (stari korisnici), 2017. i 2016. godini osiguran smještaj u skupinama u PODRUČNOM OBJKETU „ZVONČICA“ u Poličniku.

U BRIŠEVU, sva novoupisana djeca raspoređena su prema dobi u PET odgojnih skupina u vrtiću. Na ulazu u sve sobe dnevnog boravka biti će naveden popis djece iz pripadajuće skupine.

Prije samog početka pedagoške godine svi roditelji NOVOUPISANE djece biti će pozvani iz vrtića na kratki informativni i obavijesni razgovor. Na našoj stranici također možete pročitati članak  o adaptaciji (prilagodbi) djeteta na vrtić kao i sve vezano o pravima i dužnostima roditelja korisnika usluga dječjeg vrtića.

Suradnja obitelji i Vrtića vrlo je važan preduvjet kvalitetnog razvoja i odgoja djeteta. Profesionalna uloga odgojitelja i uloga roditelja uvelike su slične. Polaskom djeteta u Vrtić roditelji i odgojitelji postaju suradnici na zajedničkom zadatku skrbi, njege, odgoja i obrazovanja djeteta.

Zbog toga je važno da odgojitelji i roditelji često razgovaraju i u međusobnu suradnju ulažu izuzetno mnogo povjerenja, otvorenosti, tolerancije, objektivnosti i spremnosti za uvažavanje, razmjenu informacija o djetetu, usklađivanje odgojnih utjecaja i zajedničko rješavanje eventualnih problema u razvoju i odgoju djeteta.

Vjerujemo kako ćemo i tijekom ove pedagoške godine kvalitetno surađivati, družiti se i učiti zajedno na obostrano zadovoljstvo i radost Vaše i naše djece. Svim roditeljima i našoj djeci želimo ugodan početak nove pedagoške 2022./23. godine!

Ravnateljica

Andrijana Lončar Surić